Det Vilde Amerika

– på rejse i de eventyrlige Nationalparker. Filmen ”Det vilde Amerika – på rejse i de eventyrlige nationalparker” tager publikum med på en fantastisk eventyrrejse ind i nationens betagende og barske vildmark.

Køb billetter her

 

Generel info
Hele forestillingen tager ca. 55 minutter.
Forestillingen er med dansk tale. Ønsker du den engelske indtaling af filmen, kan du købe hovedtelefoner i billetsalget til kr. 20,-.


I fantastiske filmoptagelser oplever publikum en højtflyvende tur hen over røde, dybe klippekløfter og canyons. Det går i susende fart op ad stejle bjergtoppe, og pludselig befinder vi os i unikke områder med Amerikas mest legendariske udendørs legepladser, heriblandt Yellowstone, Glacier National Park, vådområdet Everglades og Arches.

Vær med til at fejre 100-års fødselsdagen for nationalparkerne i selskab med den verdensberømte bjergbestiger Conrad Anker, stjernefotografen Max Lowe og artisten Rachel Pohl, når de vandrer, klatrer og udforsker Amerika´s majestætiske nationalparker på en handlingsmættet ekspedition, der vil vække eventyreren i os alle.

En MacGillivray Freeman film produceret i samarbejde med Brand USA og præsenteret af Expedia, Inc. og Subaru of America.