Havest Giganter – pukkelhvalernes liv

Kom med på en usædvanlig rejse ind i pukkelhvalernes forunderlige verden.

Køb billetter her

 

Generel info
Hele forestillingen tager ca. 55 minutter. Forestillingen er med dansk tale. Ønsker du den engelske indtaling af filmen, kan du købe hovedtelefoner i billetsalget til kr. 20,-.


”Hvaler er fantastiske dyr. (…)”, siger instruktøren Greg MacGillivray og fortsætter: ”(…) De er afgørende for havets ve og vel, og da de er blandt de største dyr overhovedet, der lever på denne jord, er der vel ikke noget bedre for publikum end at opleve dem i naturlig størrelse på kæmpelærredet.”

Ta’ med på en eventyrlig rejse
I havet omkring Alaska, Hawaii og de fjerne Tonga-øer kommer vi med på en eventyrlig ekspedition og oplever på nærmeste hold, hvordan pukkelhvalerne kommunikerer, synger, skaffer føde, leger og tager sig af deres unger.

Pukkelhvalerne findes i havet overalt på jorden. De var meget tæt på at blive udryddet for bare 50 år siden, men stille og roligt øges deres antal.

Ta’ med et team af forskere, når de afslører pukkelhvalernes hemmeligheder og finder ud af, hvorfor pukkelhvaler er de mest akrobatiske af alle hvaler, hvorfor de synger deres uforglemmelige sange, og hvorfor disse intelligente 15 meter lange og 50 ton tunge dyr vandrer tusindvis af kilometer frem og tilbage hvert år.

 

Ny bølge af videnskabelig opdagelse
For teamet fra MacGillivray Freeman Films blev ”HAVETS GIGANTER – pukkelhvalernes liv” en lejlighed til at bruge al deres opsamlede filmiske erfaring for at fortælle én af de mest fantastiske historier fra dyrelivet i vores tid; Hvordan pukkelhvaler fra at have været på randen af udryddelse kom tilbage og satte gang i en ny bølge af videnskabelig opdagelse og fascination med deres enestående og overvældende skønhed. Dokumentaren bliver vist i Omnimax-format.