FAMILIE DAG - ASTRONAUT FOR EN DAG

Til denne familiedag får du mulighed for at blive astronaut for en dag. Vi træner som astronauter inden vi drager ud på den helt store rumrejse.

kl. 9.30-11.30
Pris: 150 kr. for både børn og voksne.
Alder: ca. 6-10 år.

Andreas Mogensen får kamp til stregen, når både børn og voksne kan blive astronaut for en dag. 

Vi begynder familiedagen med at få pulsen op, når vi træner som astronauter. Astronauter i rummet skal være i stand til at vride, bøje, løfte og bære meget store genstande. De skal have stærke muskler, så de kan udføre deres opgaver effektivt og undgå skade. Astronauterne træner før, under og efter deres missioner for at opretholde deres muskler, når de er i rummet. Her på Jorden kan de fx svømme, løbe eller styrketræne. I rummet bruger astronauterne specialudstyr til at træne, så de kan være i god form til arbejdet. Vi begynder træningen med en særlig videohilsen fra Danmarks første sstronaut Andreas Mogensen.

Når vi er god varme tager vi på rumrejse i form af et live foredrag med vores astro-guide i det store rumteater. Hun tager os med ud til Solsystemets planeter og fortæller mere om Andreas Mogensens mission.

Efter rumrejsen er det tid til den store astronautprøve. I kan blive testet på jeres fysik, koncentration og evne til at tænke logisk og så kan I bygge jeres egen raket. 

Efter arrangementet er der fri adgang til udstillingen og aktiviteterne resten af dagen.