DET SKER - SPECIALARRANGEMENTER

Udover at vise spændende film i vores store kuppelsal, afholder vi løbende arrangementer, hvor vi fortæller om astronomi og rumfart.

Stjerneaften

Vi gennemgår hvilke planeter og stjernebilleder, som du kan se på himlen for tiden og tager fat i aktuelle himmelfænomener som fx nordlys og lyse nætter. Hver måned vil vi dykke dybere ned i et aktuelt emne fx Venus, sommerhimlen eller Månen.

 

Sci-/fi-aften

Science fiction er inspireret af videnskaben men der har også flydt inspiration den anden vej. Til Sci/fi-aften dykker vi ned i et konkret emne som fx kunstig intelligens, bemandede missioner til Mars og Universets kræfter. Efter et kort foredrag vil vi se en film, der passer til emnet, eller måske endda ligefrem har inspireret til foredraget.

 

After Dark

Vi inviterer en forsker ind til at fortælle os om sin aktuelle forskning. Det er til After Dark, at vi virkelig går i dybden og nørder igennem. Vi er tidligere blevet klogere på emner som exoplaneter, Solens lys og kvasarer.

Spot på planeterne

Spot på planeterne er en ny foredragsrække, hvor vi stiller skarpt på solsystemets syv andre planeter. Du kan høre om Merkurs kratere, Venus' atmosfære, udforskningen af Mars, Jupiters skybælter, Saturns ringe, det faktum at Uranus ligger ned i sin bane og Neptuns vinde. 

 

Specialforedrag

Merkurpassage, meteorsværme og valentinsdag – Der kan være mange anledninger til at afholde et foredrag og vi lader sjældent en mulighed gå fra os, når det kommer til at snakke om astronomi. Specielforedragene kan variere i længde og udformning. Læs mere om de enkelte arrangementer, når vi slår dem op.

 

De næste arrangementer

Nedenfor kan du se kommende arrangementer.

I menuen kan du se vores kommende arrangementer. Du kan også følge os på Facebook, hvor vi også annoncerer alle vores arrangementer. OBS: gratis arrangementer vises ikke i billetsystemet nedenfor. 

 

Køb billetter

Nedenfor kan du se kommende arrangementer og købe billetter. 

Billetter til arrangementer kan ikke reserveres eller returneres.