Besøg Tycho Brahe Planetarium og se en forestilling

Passer vores faste tilbud ikke til jeres skema, eller har I bare lyst til at se en lærerig forestilling? I så fald kan I besøge os, når det passer jer.

Hvis I ønsker at besøge os og se en forestilling, kan I selv vælge den forestilling, som passer til jer. Tag et kig på vores filmprogram og find den film, I ønsker at se. Udfyld formularen nederst på siden, og I vil hurtigst muligt modtage en bekræftelse om, at jeres besøg er registreret.

Vær opmærksom på, at filmen I vil se, skal passe med det faste filmprogram. Vælger I en film og tidspunkt, som ikke matcher, kan vi ikke imødekomme jeres ønske.

Ønsker I at få mere ud af jeres besøg i form af en guidet tur i udstillingen eller et foredrag, besøg de respektive sider og udfyld formularen der. 

Har du spørgsmål i forbindelse med booking eller film, kan du besøge vores side om ofte stillede spørgsmål her: FAQ. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål her, skal du være velkommen til at kontakte os på skole@tycho.dk

 

Pris: 50 kr. per person - altså for både lærere og elever.

SE EN FORESTILLING

Undersøg vores filmprogram, inden du booker: http://www.planetariet.dk/koeb-billetter-til-film. Hvis film og tidspunkt ikke matcher med programmet, kan vi ikke imødekomme jeres ønske.
Vær opmærksom på, at bookinger ikke er endelige, før du har modtaget en bekræftelse på din mail.