Andre aktiviteter

Når I holder en event eller et møde på Tycho Brahe Planetarium, er der altid mulighed for at få flere oplevelser.

Få en speciel oplevelse

Vi arrangerer forskellige astronomiske aktiviteter i forbindelse med firmabesøg. Du kan både komme på en guidetur, booke en astrofysiker til et foredrag, udfordre dine kollegaer i AstroTeam challenge eller evt. besøge Kuppelsalen og se en filmforestilling.

 

Lær noget nyt med en guidetur

Vores guider er typisk studerende i astronomi. Emnerne spænder vidt og afhænger af, hvad I vil høre om. Solsystemet, kometer og stjernestøv vil normalt blive omtalt.

Guiderne vil også meget gerne fortælle om kosmologi, big bang, sorte huller m.v. De er selvfølgelig altid parate til at svare på de mange spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med en guidetur.

En rundvisning varer typisk 30-45 minutter, og vi anbefaler max. 25 personer pr. guide.

 

Book en astrofysiker

Vi arrangerer særlige foredrag for større eller mindre grupper med vores foredragsholdere, som er uddannet inden for astronomi. Kig listen igennem nedenunder, og se hvad vi kan tilbyde af forskellige foredrag.

Husk, at du altid har mulighed for at kombinere dit arrangement med en film i Kuppelsalen.

Se filmprogrammet her

Få Planetariet helt for jer selv

Vi åbner huset et par timer før almindelig åbningstid, hvor I har det hele for jer selv – og derved også har mulighed for at sætte jeres eget præg på filmdagen. I kan frit vælge mellem de film, vi har på plakaten.

Læs mere om filmevent under stjernerne