HURRICANE

"Vi ser, hvordan en orkan ser ud under havoverfladen, oppe fra land og ude fra rummet, mens den bliver til, før og efter den har hærget, og vi ser de gode og de dårlige ting, den bringer med sig, for dyr, mennesker og natur. Det er ikke bare flot, det er genialt." Vibe Termansen, Weekendavisen

Oppe fra rummet ser den tropiske orkan HURRICANE Lucy fredelig og utrolig smuk ud - men nede på jorden i den brølende vind er den intet mindre end frygtindgydende. Dette er den virkelige fortælling om en 15.000 kilometers rejse i fodsporene på en af de mest altødelæggende naturfænomener på vores Planet: Den atlantiske tropeorkan HURRICANE Lucy. Vores hovedperson er rystende destruktiv, men samtidig er den også absolut nødvendig for livet her på Jorden.

 

Den starter som en let brise, og efterhånden som den fejer hen over sletterne i Afrika, udvikler den sig til livgivende monsunregn, for dernæst at fortsætte ud over Atlanterhavet som et tiltagende lavtryk.

Oven over selv de mørkeste skyer – er himlen altid blå

Den tropiske orkan HURRICANE Lucy er filmens altoverskyggende hovedfigur. De øvrige aktører på rollelisten - de mænd, kvinder, planter og dyr, som orkanen møder på sin vej - påvirkes på godt og ondt på den ene eller anden måde.

Oppe fra rummet ser den tropiske orkan HURRICANE Lucy fredelig og utrolig smuk ud - men nede på jorden i den brølende vind er den intet mindre end frygtindgydende.

 

SE SPILLERTIDER OG KØB/RESERVER BILLET HER: