I Dinosaurernes Fodspor

Millioner af år for menneskeheden så dagens lys, herskede majestætiske skabninger på Jorden. Og i en verden af giganter, er det ikke let at være lille! Oplev en storslået film om en forhistorisk planet. En film og en rejse, der har være 70 millioner år undervejs!

Ta’ med en ung og modig Pachyrhinosaurus på et farefuldt eventyr. En historie om at overleve. En historie om livet på Jorden.

 

En kamp for overlevelse 

Lad os spole tiden tilbage til en usædvanlig forhistorisk verden. Vores hovedpersoner er en flok kæmpestore, planteædende dinosaurer; Pachyrhinosaurus. Vi følger ungernes udfordringer og kamp gennem deres opvækst for at få fodfæste i denne forhistoriske verden.

Lige fra det øjeblik de er kommet ud af ægget, må de kæmpe for at overleve rovdyr, naturkatastrofer og skiftende årstiders ekstreme vejrforhold.

 

Autentisk animation
”I dinosaurernes fodspor” byder på en betagende oplevelse.

Hovedpersonerne er animeret på en helt igennem virkelig baggrund. Det er et af de mest autentiske dinosaurer-eventyr, der nogen sinde er blevet vist på det store kuppellærred.

Dyrenes kroppe og bevægelser er præcist bygget op ud fra fossile vidnesbyrd, og man har fundet frem til deres adfærd ud fra palæontologien og nøje studier af nulevende dyrs adfærd. Selv deres kropssprog er blevet animeret ud fra vores kendskab til virkelig dyreadfærd. Denne præcision gør, at disse skabninger virker utroligt realistiske.

 

Inspiration fra spillefilm
Denne film er inspireret af spillefilmen ”Walking with Dinosaurs”, der havde premiere i 2013.