Find vej & parkering

Du kan nemt besøge os med offentlige transport midler. Vi er inden for gåafstand fra Hovedbanegården, Tivoli og Rådhuspladsen.

Adresse

Tycho Brahe Planetarium
Gl. Kongevej 10
1610 København V

 

Obs. Billetbestilling kan ikke ske via mail

Bestil eller køb din billet online via vores billetbestilling under hver film i filmprogrammet. Alternativt kan du kontakte os på telefon. Øvrige henvendelser kan ske til tycho@tycho.dk. Henvendelser vedr. Astronomi og Rumfart kan ske til astronomi@tycho.dk

Offentlig transport

Tog: Vesterport eller Københavns Hovedbanegård

Bus: 9A og 31

 

Hvor kan jeg parkere?

Du kan også køre hertil og finde en parkeringsplads langs Gl. Kongevej, Vester Søgade og Kampmannsgade. Derudover er der flere forskellige parkeringskældre i nærheden.

 

Få 15% rabat på parkering i P-kælderen Q-Park Codanhus

Som gæst i Tycho Brahe Planetarium får du rabat på parkering i P-kælderen i Q-Park Codanhus. Hvis du trækker en billet* ved indkørslen til P-kælderen og tager den med til billetsalget på Planetariet, stempler vi den, så du opnår rabatten på 15% på din parkering. Bemærk, at rabatten kun gælder i P-kælderen.

 

(*) Benyt ikke dit betalingskort som "billet", når du kører ind i P-huset, da dette ikke udskriver en P-Billet, hvorpå rabatten kan fratrækkes.