Skolebooking - FAQ

Her finder du de spørgsmål, vi ofte møder i forbindelse med booking af skolebesøg.

Spørgsmål: Vi vil gerne besøge jer, hvad kan vi se?
Svar: Der er flere måder at besøge os på. I kan deltage i et af vores skoleforedrag med efterfølgende forestilling – begge i vores store sal, Kuppelsalen. Skoleforløbene ligger fast tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 10.00 – 12.00. Tirsdag er tilrettelagt for 8.-10. kl. samt 1.g, onsdag er tilrettelagt for 5.-7. kl. mens tirsdag er for de mindste på 0.-4. klassetrin.

 

I kan også vælge at besøge os og se en valgfri forestilling i Kuppelsalen. Her kan I vælge hvilken som helst film og tidspunkt fra vores filmprogram. I kan supplere jeres besøg med en guidetur eller astrofysikeroplæg for en merpris. Læs mere her: Guidetur, Astrofysikeroplæg 
Det er også muligt bare at besøge udstillingen.

 

Spørgsmål: Vi vil gerne være med til skoleforedrag, men klassens trin passer ikke til det skoleforedrag på vores besøgsdag. Kan vi få lov at se et andet skoleforedrag?
Svar: Vores skoleforedrag ligger fast på de tre ugedage, men hvis du vurderer at elevernes niveau passer sammen med indholdet i dagens skoleforedrag, skal I være velkomne til at deltage. Vi anbefaler dog, at i vælger foredraget, der passer til klassetrinnet.

 

Spørgsmål: Hvordan booker vi et besøg?
Svar: Al booking foregår online. Gå ind på vores skoleside og vælg, hvordan I ønsker at besøge os. Ønsker I skoleforedrag, udfyld formularen ’Tilmelding til skoleforedrag’ under beskrivelsen af skoleforedrag. Ønsker I en guidetur eller astrofysikeroplæg, så udfyld formularen for netop den aktivitet på hjemmesiden. Skal I have en forestilling med, hvilket vi anbefaler, vær da opmærksom på filmprogrammet for dagen. Vi anbefaler at se en forestilling efter guideturen.

 

Ønsker I bare at se en forestilling, så undersøg vores filmprogram og udfyld besøgsformularen.
Er der ikke lagt filmprogram for den dag, I påtænker at besøge os, er der mulighed for, at vi kan tilgodese eventuelle filmønsker. I kan vælge blandt de film, vi har på programmet på vores faste starttidspunkter.

 

Starttidspunkterne er 11.10 (fre-søn), 12.30, 13.50, 15.10, 16.30, 17.50, 19.10 og 20.30 (fre-lør). Ønsker I kun at besøge udstillingen, skal I skrive til skole@tycho.dk om dato og tidspunkt for besøget. Desuden vil vi gerne vide hvor mange I kommer, aldersgruppe samt navn på skole/institution. Alle bookinger og forespørgsler er først endelige, når I modtager en bekræftelse på mail.

 

Spørgsmål: Vi har besøgt jer før, og der bookede vi via mail eller telefon. Kan vi bare gøre det igen?
Svar: På grund af nyt bookingsystem skal alle bookinger foregå via udfyldelse af online formular. Har I spørgsmål skal I være velkomne til at skrive til skole@tycho.dk

 

Spørgsmål: Hvad koster det at besøge jer?
Svar: Skoleforedrag med film koster 50 kr. per person. En valgfri forestilling koster ligeledes 50 kr. per person. Guideture koster 600 kr. + entré(max 25 personer), mens et astrofysikeroplæg koster 1250 kr. + entré. Besøger I kun udstillingen, koster det 25 kr. per person.
Både elever og lærere betaler samme pris.

 

Spørgsmål: Kan vi spise madpakker hos jer?
Svar: Vi har et loungeområde, hvor I er velkomne til at spise jeres madpakker. I må også gerne sidde på gulvet i udstillingen.

 

Spørgsmål: Vi har bagage med, har I mulighed for at opbevare det?
Svar: Al bagage opbevares i vores garderobeområde uden opsyn. I begrænset omfang har vi mulighed for at låse det inde. Al opbevaring foregår dog på eget ansvar.

 

Spørgsmål: Hvordan betaler vi?
Svar: I kan betale ved ankomst, hvor vi desuden kan lave små justeringer i det endelige antal elever. Her kan I betale kontant, med kort eller med EAN-nummer. I kan også få eftersendt en faktura. Er I en del af Københavns Kommune og ønsker at betale med EAN-nummer, medbring da også brugerID – ellers bliver betalingen afvist.

I kan også betale på forhånd ved at få tilsendt en faktura eller ved bankoverførsel. Her har vi dog ikke mulighed for at refundere billetter, hvis I ikke møder fuldtallige op. Hvis I ønsker dette, kontakt skole@tycho.dk.

  

Spørgsmål: Jeg underviser en specialklasse, hvad er jeres tilbud til dem?
Svar: Specialklasser er også velkomne til at deltage i skoleforedrag og se film. Her kan I med fordel deltage i det skoleforedrag, der passer til jeres niveau. Derudover kan vi sætte jer for jer selv i Kuppelsalen, hvis der er plads. Gør gerne opmærksom på dette i kommentarfeltet.