Virksomheder - Lej Tycho Brahe Planetarium  

Hold jeres næste møde, konference eller event under stjernetåger og sorte huller på Tycho Brahe Planetarium.

Gi’ jeres næste arrangement en astronomisk twist  Den velkendte bygning for enden af Sct. Jørgens sø kan bruges til andet end at vise stjerner og galakser.

 

Mange virksomheder og organisationer bruger Tycho Brahe Planetarium, når deres konference eller event kræver noget særligt. Huset er centralt placeret i centrum af København tæt på offentlig transport og parkeringskælder kun 200 meter fra hovedindgangen. Tycho Brahe Planetarium er især kendt for sin unikke arkitektur - ude som inde - og ikke mindst det avancerede præsentationsudstyr, der til daglig bruges til filmfremvisning, men som også kan tages i anvendelse til et privat firmaarrangement.

 

Mulighederne er mange og ikke to arrangementer er ens. Vi hjælper derfor gerne med inspiration og forslag i tilrettelæggelsen af jeres næste arrangement.

 

For yderligere oplysninger om firmaarrangementer kontakt Salg & Booking på telefon 33 18 19 82 eller via mail: event@tycho.dk til en dialog om, hvordan I bedst kan gøre brug af de mange faciliteter.